Táblák és vandalizmus

A lezárást követően informatív táblák kerültek az illegális út végeihez, így nem kell feleslegesen behajtani a hídig. Természetesen találkoztam olyanokkal, akik ennek ellenére bepróbálkoztak, aztán visszafordultak. 

zsákutca

Furcsa, hogy behajtani tilos helyett, zsákutca tábla került ki, de figyelembe véve a magyar mentalitást valahol azért érthető. Ha "csak" simán behajtani tilos lenne, akkor az azt jelentené, hogy tilosban ugyan, de át lehet menni a hídon. A zsákutca most azt jelenti, hogy nem lehet átjutni a patakon, viszont addig behajthatsz, ami szerintem rossz. A két tábla együttes alkalmazása pedig igen furcsa lenne.
Híd lezárva! Autóval tilos az á!

Természetesen a vandálokban sem kellett csalódnunk:

vandál
Négyből egy. Funkcionált 2 napot. :(



A bejegyzés trackback címe:

https://szilaspatak.blog.hu/api/trackback/id/tr211240228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ciklista 2009.07.19. 20:01:32

07.11-én este kb 19.40 köröli időpontban történt a vandalizmus. Sajnos nem volt kéznél a fényképező gépem, de az elkövető autójáról pontos adatom van.Elöbb az autójához kötötte, meghúzta, majd a meghajlott korláton addig ugrált amig a képen látható eredményt nem érte el.A legelkeserítöbb az esetben, hogy ez a agyament nem normális,- nem akarok durvább jelzőt használni mindenki gondoljon olyanra amilyenre akar- itt lakik a lakótelepen.Elkeserítő, hogy ilyen emberek vannak közöttünk, azért küzdünk, hogy idegenek ne tarolják le a környékünket és tessék itt is található közéjük való.

StopSzmog 2009.07.28. 23:48:17

@ciklista:
Ez nagyon komoly :(
Pont azon agyaltam, hogyan lehetett belülről kihajlítani? Hát így.
Talán mégis többet érnének a betontömbök.

OFF
miután a blog alcíme "civil összefogás zöld területek megőrzése érdekében" talán érdekelhet titeket egy másik eset:
urbanista.blog.hu/2009/07/25/miert_alakitottak_parkolova_a_nemzeti_muzeum_kertjet

RiBBiT 2009.07.29. 01:54:46

Hát ez elkeserítő :(. Mostanában gyakran biciklizek arra, egyszer majd megnézem konkrétan a helyszínt. Viszont kié az a gyönyörű Scott?

ciklista 2009.07.31. 21:48:36

Köszönet az Önkormányzatnak,újra négy korlát zárja el az ipari hidat. Napokkal ezelött a lehajlított korlát helyett újat helyeztek el, köszönet és elismerés a gyors helyreállításért.